20 jaar Skin Corner!

Van de serre in Sambeek naar Afrika in Boxmeer:
20 jaar Skin Corner!

Knal de champagne en strooi de glitters! Skin Corner bestaat 20 jaar! Reden voor een feestje. En het feest is natuurlijk niet compleet zonder jou. Kom je met ons proosten?

Je bent van harte welkom op ons feestelijk event:

Vrijdag                12 mei 15.00 – 20.00 uur

Zaterdag            13 mei 10.00 – 15.00 uur

Dompel je onder in de wereld van beauty & huidverbetering. Geniet van een glas bubbels, een hapje en een hoop gezelligheid. Maak kennis met onze merken en behandelingen, laat je adviseren, geef een slinger aan het prijzenrad en profiteer van feestelijke kortingen. Met een glimlach op je gezicht en de glitters in je haar weer naar huis. Wees erbij!

“21 mei 2003. Ik stapte binnen bij de Kamer van Koophandel en schreef mezelf in als zelfstandig schoonheidsspecialiste en visagiste. Net van de opleiding gerold begon ik mijn salon in de serre bij mijn ouders thuis in Sambeek. En dan nu 2023. Het 20-jarig bestaan van mijn salon. Ik ben (stiekem) best trots! En jullie, de klanten en collega’s, maken voor mij het verschil. Het feest is niet compleet zonder jullie. Kom je met mij proosten?”

Waarom jij dit te gekke feest niet wilt missen:
Tijdens het event staat er een compleet team van veertien beauty experts voor jou klaar. Wat kan je verwachten?

Vrijdag 12 mei 15.00-20.00 uur:
● Laat je huid analyseren met onze Observ520. Denise en huidtherapeute Frieke staan voor je klaar om alle ins-en outs van jouw huid te bespreken en je van goed advies te voorzien.
● Altijd al willen weten wat Beauty Angel collageen licht voor jouw huid kan betekenen? Myrthe van Beauty Angel geeft demonstraties en tips.
● Heb je vragen over de bindweefselmassage of de Deep Tissue Touch? Landa & Leonie geven demonstraties
● Op zoek naar huidverjonging en anti-aging van het hoogste niveau? Claudia van Dermaesthetics vertelt je alles over onze nieuwste Skin Needling behandelingen en over ons nobelprijs winnende merk Forlle’d,
● Wil je meer informatie over onze permanente make-up & laser ontharing? Schuif dan even aan bij Inge voor al je vragen.
● Geen melkflessen (witte benen) meer onder een lentejurkje? Marc Inbane’s Pleun laat zien hoe je dit voorjaar verantwoord een prachtig gebruinde huid krijgt.
● Wil jij meer weten over Pupa make-up? Tik dan Celine even op haar schouder voor de beste tips.
● Wat is jouw favoriete Janzen geur? Saskia van Janzen en Tamara laten je een geurentest doen. Benieuwd welke geur bij jou eruit springt!

Zaterdag 13 mei 10.00-15.00 uur:
● Laat je huid analyseren met onze Observ520. Leonie en huidtherapeute Michelle staan voor je klaar om alle ins-en outs van jouw huid te bespreken en je van goed advies te voorzien.
● Wist je dat wij hele toffe behandelingen hebben voor de ogen en de lippen van Hydrafacial? Denise vertelt je alles over Perk en de behandelingen.
● Onze behandelingen met apparatuur: Microdermabrasie en Nannic zijn niet te missen in de salon. Landa laat je deze behandelingen zien en geeft advies.
● Op zoek naar huidverjonging en anti-aging van het hoogste niveau? Daimy van Dermaesthetics vertelt je alles over onze nieuwste Skin Needling behandelingen en over ons nobelprijs winnende merk Forlle’d,
● Wil je meer informatie over onze permanente make-up? Dan ben je bij Inge op het juiste adres. Zij is onze permanente-make-up specialiste en geeft advies.
● Ben jij op zoek naar de perfecte oplossing voor overmatig en ongewenste haargroei? Wil je niet meer scheren of harsen? Wil je af van stoppeltjes, ingegroeide haartjes en scheerirritaties? Dan is laserontharing dé oplossing voor jou! Ester van Alma lasers is aanwezig voor informatie en uitleg.
● Benieuwd naar de laatste trend en fantastische tips & tricks omtrent onze make-up van Pupa? Visagiste Yalisa van Pupa staat klaar met raad en kwast (daad).
● Geen witte benen meer onder een rokje? Van ons nieuwste merk Marc Inbane word jij helemaal blij. Celine laat zien hoe je dit voorjaar een prachtig gebruinde huid krijgt.
● Welke Janzen geur past het beste bij jou? Tamara laat je een geurentest doen. Welke is jouw favoriet?

Skin Corner Glossy
We hebben een prachtig glossy magazine ontwikkeld speciaal voor deze gelegenheid. Hierin lees je alles over Skin Corner en onze bijzondere reis van de afgelopen twintig jaar. Tijdens het event krijg jij een gratis glossy van ons mee.

Wie jarig is trakteert
Een feest is geen feest zonder een cadeau, vandaar dat er meerdere cadeaus voor jou klaarliggen in de vorm van té gekke acties en interessante aanbiedingen. En met een draai aan het prijzenrad kun je cadeaus winnen met een waarde oplopend tot maar liefst €200,-

Neem een vriend(in) mee en kom gezellig met ons de champagne knallen. Tot dan!
Blijf op de hoogte van ons event via: www.instagram.com/skincornerbysharon of www.facebook.com/skincornerbysharon