Beauty Store

Naast de vier sfeervolle behandelruimtes is er ook een winkel in Skin Corner by Sharon gecreëerd. Deze Beauty Store is gevuld met beauty- en verwenproducten geschikt voor mannen en vrouwen met verschillende huidtypes. De winkel wordt bemand, of beter gezegd ‘bevrouwd’ door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste van Skin Corner by Sharon. Eén van deze professionals is Ilse Sommers. Ilse is allround schoonheidsspecialiste sinds 2004 en bedrijfsleidster: “Voor elke portemonnee is er wat te vinden in onze winkel. De producten van het merk Pixi bijvoorbeeld zijn betaalbaar en kwalitatief erg goed.” Pixi is een Londens cosmeticamerk wat vooral bekendheid heeft gekregen in de Bijenkorf en door de Boxmeerse schoonheidssalon van de stad naar het dorp is gehaald. “Naast Pixi hebben we de make-upmerken Pupa en Lookx in huis,” aldus Ilse, “en wel tien verschillende geuren van het home- en beautymerk Janzen. De diverse huidverbeteringsproducten waar we tijdens de beautybehandelingen mee werken zijn ook hier verkrijgbaar; Nimue, Cosmedix en pHformula en de mannenlijn Manage your Skin.”

Met al die verschillende producten zou het moeilijk te bepalen kunnen zijn welke het beste bij je huid past. In de Beauty store van Skin Corner is dit echter heel eenvoudig. Een speciaal gedeelte van de winkel kan worden afgesloten met een glazen deur waar het huidanalyse apparaat staat. Het kost maar hooguit tien minuten tijd om diep in een huid te kunnen kijken. Hiermee kunnen de schoonheidsspecialistes hun klanten nog beter adviseren betreft huidverbetering. Ilse: “Daarnaast is geven we natuurlijk advies gebaseerd op ervaring. De keuze om gediplomeerde schoonheidsspecialistes in de winkel te zetten is dan ook een bewuste keuze. Op deze manier kunnen klanten optimaal en compleet geadviseerd worden, je hebt dan écht het beste voor je huid! Omdat we niet van een behandeling af hoeven, hebben we hier ook alle tijd voor. Niemand hoeft zich bezwaard te voelen.”

Naast dit alles staat er in de winkel een tafel met cadeau ideeën voor de feestdagen. Wanneer je een uniek cadeau wil voor Sinterklaas of kerstmis, ben je op het Raadhuisplein 2 aan het goede adres. In de Beauty Store je wenkbrauwen bijwerken zonder afspraak? Ook dat kan tijdens de openingstijden. “We kunnen hier het complete plaatje aanbieden als het gaat om beauty behandelingen en producten. Kom gerust eens kijken, we staan voor u klaar!”

Openingstijden van de Beauty Store, Brow-bar & Scan Your Skin:

Maandag 13.00 – 17.30uur

Dinsdag en woensdag 9.00 – 17.30uur

Donderdag en vrijdag 9.00 – 18.00uur

Zaterdag 9.00 – 17.00uur

Comments are closed.