Brow bar

Wij als browstylistes en browista’s doen meer dan alleen wat haren epileren en kleuren. Het is een ware kunst die wordt beheerst door vele jaren ervaring en duizenden wenkbrauwen. Als het op schoonheid aankomt, is het onze taak om jou te laten stralen!

Onze Browbar is dagelijks geopend:

Maandag 13.00 – 17.30 uur

Dinsdag 09.00 – 17.30 uur

Woensdag 09.00 – 17.30 uur

Donderdag 09.00 – 17.30 uur

Vrijdag 09.00 – 17.30 uur

Zaterdag 09.00 – 17.00

Je kan inlopen zonder afspraak voor onderstaande behandelingen:

* HENNA BROWS:

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.

De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Brow Henna kan TOT 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft TOT 6 weken op de haartjes.

Henna Couture is het merk wat wij gebruiken. Henna Couture is voor 88% natuurlijke Henna. Vrij van wreedheid en gemaakt in een ecologisch georiënteerde fabriek met een arbeidsethiek dat zorgt voor mens en natuur. Henna Couture is gemaakt van de fijnste geselecteerde henna uit India.
Het effect blijft TOT 14 dagen op de huid en 5/6 weken op de haren zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.

* WENKBRAUWEN VERVEN

* EPILEREN OF WAXEN WENKBRAUWEN

* WAXEN GEZICHT