Facials

In onze salon werken wij tijdens alle facials uitsluitend met producten die een huidverbeterende en huidconditionerende werking hebben. We werken hierbij altijd oplossingsgericht op maat en volgens protocollen. Kom je met regelmaat in de salon en gebruikt je onze producten ook thuis, dan hebben wij ook met regelmaat een evaluatiemoment met het huidanalyse apparaat waardoor we uw huidconditie goed in de gaten kunnen houden.
Iedere behandeling is ook uniek en speciaal en deze wordt voor elke behandeling besproken en de vorige behandeling geëvalueerd. Jouw wensen staan centraal. Uiteraard zijn onze behandelingen ook allemaal ontspannen en zit er bij de meeste facials een massage van decolleté, nek en schouders bij.
Daarnaast zijn al onze producten vrij van parfum, parabenen, minerale oliën en conserveringsmiddelen.

Voor onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen werken wij met levels. Deze levels zijn gebaseerd op intensiviteit van de behandeling en de resultaatgerichtheid. Hoe hoger het level, hoe intensiever wij kunnen werken, en hoe meer resultaat je kan verwachten.

Welke behandeling geschikt is voor jouw huid, wordt per behandeling vooraf met je doorgenomen.
Wil je een afspraak online plannen voor je gezichtsbehandeling en ben je al vaker bij ons geweest? Klik dan op: “Gezichtsbehandeling naar keuze (behandeling in afstemming met behandelend specialiste”.  Voorafgaand aan de behandeling word met je besproken welk level behandeling past bij jouw wensen en het resultaat wat we willen bereiken.

Met een goede samenwerking tussen u en ons, de behandelingen en producten krijgt u de beste en mooiste resultaten. Wij werken met de volgende merken:

NIMUE

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, antioxidatie en zonbescherming.

Om de veeleisende markt tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Wij bieden een breed scala aan behandelingen en producten om uw huid in topconditie te krijgen en te behouden. Ervaar zelf het resultaat en overleg met ons welke behandelingen en producten het beste zijn voor uw huid.

”Feel the difference from the start. See the difference with visible results.”

PH FORMULA

De nieuwe generatie resurfacings.

pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering.

Onze passie om de gezondheid van de huid te verbeteren en onze innovatieve benadering zorgt voor de ontwikkeling van nieuwe producten met multifunctionele voordelen. Dit geeft het hoogst haalbare resultaat voor de veeleisende hedendaagse consument.

pHformula biedt behandelingen voor zowel snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een resurfacing en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. Bij een resurfacing doe je twee-in-een behandeling: wij zijn de huid gladder aan het maken, maar tegelijk sluizen wij allerlei werkstoffen via geavanceerde deliverysystems dieper in de huid.
Deze huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

  • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

Met een resurfacing van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

COSMEDIX

COSMEDIX® heeft een eenvoudige belofte: maximale resultaten  leveren met verminderde irritatie. Vroeger hadden professionals en consumenten minder keuzes. Natuurlijke producten ruiken en voelden lekker maar konden de huid niet verbeteren en de tegenhangers waren vaak agressief en irriterend. COSMEDIX® heeft dat veranderd. Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Dit alles om echt te kunnen veranderen – zonder de irritatie die consumenten verwachten.

Chiraal correcte skincare is een game changer, maar we gaan nog een stap verder.
COSMEDIX® heeft vier hoofdpijlers:

* slimmere exfoliatie
* skin matrix support
* betere botanische ingrediënten
* de chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau

Cosmedix luzueuze facials:
Onze Cosmedix facials geven ons de mogelijkheid om u een behandeling te geven die wellness en beleving biedt. Deze behandelingen zijn volledig te gepersonaliseerd en geven uiteraard het resultaat zoals je van ons gewend bent.

Cosmedix Peeling levels:
Het Cosmedix uitgebreide en unieke peeling concept bevat verschillende peelingen met cocktails van ingrediënten zoals; Retinol, AHA’s, BHA’s en enzymen. Intensieve peelingen met snel resultaat, zonder downtime!