Make-over

Beleef de ultieme Beautydag

De make-over is de ultieme beauty dag, samen gesteld door de Top-Experts op beauty gebied in Boxmeer. Deze dag is geschikt voor iedereen die toe is aan een make-over, maar geen idee heeft hoe ze dit aan moeten pakken.

In samenwerking met kapsalon Gijsbers hebben wij een hele dag samengesteld waarbij wij u in de watten gaan leggen en voorzien van de juiste adviezen voor uw huid en haar.

Wij bieden deze dag alleen aan in vorm van een luxe cadeaubon. Op dit moment voor de actieprijs van € 199,95. Deze cadeaubon is te koop bij Kapsalon Gijsbers.

Na het kopen van de bon maakt u een afspraak bij ons, waar we samen een tijd en datum kunnen inplannen.

De totale dag zal ongeveer 5 uur kunnen gaan duren, afhankelijk van de behandeling, en begint bij ons. Na de huidverbeterende behandeling, epileren en visagie, gaat u naar kapsalon Gijsbers waar uw haren geknipt, gekleurd en gestyld worden. De salons bevinden zich op loopafstand.

Hoe werkt het?

• U koopt de bon bij Kapsalon Gijsbers
• U belt voor een afspraak naar ons, wij plannen de gehele dag samen met u in.
0485-324709 of 06-12056668

De dag zelf

Ontvangst Skin Corner
• Huidverbeterende behandeling inclusief epileren
• Visagie op maat
• Adviezen op het gebied van huid en make-up

Ontvangst kapsalon Gijsbers
• Compleet nieuwe coupe; kleuren, knippen en styling
• Advies op het gebied van haarverzorging en stylingtips
• Uiteraard gaat alles in overleg!

De Kosten

De kosten voor een geheel verzorgde make-over bedragen € 199.95

Cadeau tip!

Alleen verkrijgbaar via een luxe cadeaubon te koop bij kapsalon Gijsbers!
U kunt zichzelf dit natuurlijk cadeau geven, maar hoe leuk is het als je dit van je omgeving krijgt aangeboden? Uiteraard wordt de cadeaubon, zoals u van ons gewend bent, weer mooi verpakt.

Voor en na foto eigen werk
Voor deze actie hebben we al een make-over gedaan bij Jenny. Zij is het gezicht van onze campagne. Zij is moeder van twee kinderen, en wilde graag een Make-Over. Maar ze wilde zich er wel prettig bij voelen. Uiteraard zijn wij haar gaan adviseren en hebben goed met haar overlegt, uiteindelijk zijn we  tot dit fantastische resultaat gekomen. We hebben bewust niet gekozen voor een professioneel model, zodat iedereen goed kan zien, welk resultaat een Make-Over door Beauty Experts kan brengen.