Pigment behandelingen

Nieuwe revolutionaire pigmentbehandeling

Het resultaat is echt verbluffend, na de eerste behandeling is pigment al veel minder. Gemiddeld 95% van de pigmentvlekken gaan echt helemaal weg. En het werkt in het gezicht, maar ook op kleine en grotere vlekken op het lichaam.
MeLine bestaat uit verschillende soorten behandelingen, zowel professioneel als voor thuis. Het is de eerste en enige productlijn die alle soorten hyperpigmentatie aanpakt. Het is geschikt voor elk fototype, elke pigmentsoort en elk lichaamsdeel. De behandelingen geven snelle en effectieve resultaten die zijn bewezen door onderzoek dat zowel in vitro als in vivo is uitgevoerd. MeLine maakt onderscheid in fototype omdat de kenmerken daarvan van invloed zijn op de toe te passen werkstoffen. Om complicaties, PIH en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen, maakt MeLine per behandeling een specifieke selectie van de juiste werkstoffen in de juiste dosering.

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Hyperpigmentatie ontstaat door een overproductie van melanine. Dit heeft diverse lichamelijke oorzaken – waaronder soms hormonale – en factoren als pigmentverschuivingen. De zon is een grote trigger. Hyperpigmentatie is ongeacht een blanke of donkere huid een hardnekkig probleem. Een donkere huid heeft wel grotere en sterkere melanosomen dan een lichte huid en is dus überhaupt gevoeliger voor licht zoals UV en IR. We weten ook dat de donkere huid eerder geneigd is om pigment aan te maken bij trauma. Dit maakt uit voor welke behandeling wij voor u kiezen.

Behandeling:

Voordat we starten met de behandeling bespreken we eerst het behandelplan. Er vind een uitgebreide intake plaats en we maken met ons revolutionaire huidanalyseapparaat, de Observ 520, zes foto’s waardoor we uw pigmentproblemen nog beter in beeld krijgen. Bij MeLine heeft u een kuur van drie behandelingen nodig en heeft u specifieke producten voor thuisgebruik nodig die in synergie werken met de behandelingen en die ook versterken. Ze hebben een verhelderend effect op de huid. Voor een goed resultaat zijn ze een verplicht onderdeel van het behandelconcept.

Hoe zien onze behandelingen er uit?

Behandeling 1: Professionele behandeling waarbij een combinatie van actieve ingrediënten een sterk gecontroleerde en vernietigende werking heeft op de melanine synthese. De behandeling verstoort de pigmentaanmaak. Het tyrosinase enzym wordt vernietigd, het pigment in de keratinocyten wordt afgebouwd, de groei van epidermale cellen en de afstoot van gepigmenteerde cellen wordt versneld. In het begin kan deze peeling wat prikken/branden. Na de behandeling schaf je de producten aan voor de thuisbehandeling (dit is verplicht).

Behandeling 2: na 3 weken komt u terug voor de tweede professionele behandeling waarbij een combinatie van actieve ingrediënten diep in de huid wordt gebracht door middel van naaldjes waardoor dieper gelegen pigment onderhuids afgevoerd wordt. De behandeling breekt dieper gelegen pigmentophopingen af en verstoort het proces dat voor pigmentophopingen zorgt. Het tyrosinase enzym wordt vernietigd, het pigment in de keratinocyten wordt afgebouwd, de groei van epidermale cellen en de afstoot van gepigmenteerde cellen wordt versneld.

Behandeling 3: weer 3 weken later volgt een herhaling van de eerste behandeling en je schaft het pigment masker aan voor thuisgebruik.

Evaluatie & Huidanalyse: 3 weken na de laatste behandeling plannen wij een “terugkom-moment” in. Deze is kosteloos. We gaan dan evalueren en maken opnieuw foto’s met de Observ520 waarbij we de geweldige verschillen en resultaat kunnen gaan vergelijken.

Wil jij heel graag van je pigmentvlekken af? Plan dan gauw deze revolutionaire pigmentbehandelingen met verbluffend resultaat in!

HEB JIJ ALLEEN ÉÉN OF ENKELE DUIDELIJKE PIGMENTVLEKKEN EN WIL JE ALLEEN DEZE LATEN VERWIJDEREN?

Professionele behandeling waarbij duidelijk gelokaliseerde pigmentvlekken worden verwijderd. De synergetische werking van actieve ingrediënten dringen door in de huid om pigmentcellen te vernietigen. Geschikt voor ouderdomsvlekken of hyperkeratose. Na een korstvorming zal de pigmentvlek afgestoten worden. Eventuele herhaling bij hardnekkige pigmentvlekken kan plaatsvinden na 45 dagen.