Skin needling microneedling

Draai de tijd terug met deze huidverjongende behandeling

Skin needling microneedling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is, mag een skin needling behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Behandeling

Totale gezicht:
De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelf genezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk wordt genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

De skin needling behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductie therapie.

Rimpelreductie per rimpel:

Dankzij de mono- needle cartridge is het ook mogelijk om plaatselijk één rimpel te corrigeren en te verminderen. Deze cartridge met slechts 1 naald gaat loodrecht in de rimpel en zorgt voor een minimale huidbeschadiging welke snel wordt gerepareerd dankzij collageen aanmaak.

Resultaat: gladdere, minder diepe rimpel!

Werkzame stoffen

De krachtige, zuivere en steriele ampullen voor de skin needling microneedling voldoen aan alle vereisten, waardoor ze 100% veilig zijn bevonden. De sterke concentraties geven de huid als het ware nieuw energie en daadkracht bij het gezond worden en het verjongen van celdeling.

Ongeacht of men volume, verstrakking, compactheid of een fijnere huidstructuur wilt, voor alle huidproblemen is er de ultieme oplossing!

De skin needling behandelingen zijn geschikt voor:

  • Huidverstrakking en -verjonging
  • Grauwe en doffe huidskleur
  • Huidversteviging
  • Grove poriën en (acne)littekens
  • Zonbeschadigde huid
  • Stimuleert de aanmaak van Collageen
  • Versteviging van de huid
  • Vaatversteviging bij couperose en rosacea
  • Rimpels minder diep te krijgen