Definitief Ontharen

Elk jaar rond deze tijd bekruipt met hetzelfde gevoel, ik ben klaar met de kou en de regen en heb zin in zon. Het hoeft geen veertig graden te zijn, maar weer waarbij je zonder jas naar buiten kunt is van harte welkom. En als het een dag écht lekker is, spontaan een rokje aan kunnen trekken en genieten in de lentezon. Ik zeg dit nu heel gemakkelijk, maar dit was vroeger wel anders. Dan hulde ik me niet spontaan in een kledingstuk waarbij mijn benen bloot waren, dat kon écht niet. Eerst moest ik aan de slag met een epileerapparaat, ladyshave of ontharingscrèmes. Ontharen met het eerste apparaat deed gruwelijk pijn, het tweede laat stoppels achter en de crèmes…, daar hoeft ik het al helemaal niet over te hebben, jeetje wat een geknoei. Als het klusje na veel gedoe toch was geklaard, bleven de onthaarde plekken nog lang bezaaid met rode irritatiebultjes.

Definitief ontharen volledig pijnloos

Na de voor en tegens op een rijtje gezet te hebben, (het enige waar ik tegenop zag was dat het wellicht pijnlijk zou kunnen zijn, voor de rest zag ik alleen maar voordelen) besloot ik mijn benen definitief te laten ontharen. Bij Sharon’s schoonheidssalon won ik informatie in. In deze salon werken de specialistes met een uniek apparaat wat nog maar bij vier salons in Nederland staat, de Epildream Fiber Pro. Het definitief ontharen is volledig pijnloos door de unieke koeltechniek in het apparaat en door de Diode Laser Fiber techniek gaat deze laser dieper in de haarzakjes dan menig ander apparaat. Ook werken zij nauwkeurig, hygiënisch en veilig met duidelijke protocollen en uitgebreide intake die vrijblijvend en kosteloos is. Voor mijn donkere haren is deze methode uitermate geschikt. Al deze beloftes stonden me enorm aan wat maakte dat ik besloot me te laten behandelen.

Na elke laserbehandeling minder haar!

Ontharen gaat niet van vandaag op morgen. Gemiddeld is iemand ongeveer een jaar bezig met definitief ontharen. Vanwege de verschillende haargroeifasen zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Maar elke behandeling is er één die zorgt voor minder haar. Het is echt zo ontzettend leuk direct resultaat te zien! En, wat nog leuker is, het is zoals beloofd volledig pijnloos! Mijn benen zijn nu zo goed als vrij van haartjes. Er zitten nog wel restharen, maar die zijn dun en gemakkelijk met een pincet te verwijderen. Ik heb het voornemen jaarlijks een onderhoudsbehandeling te laten doen. Het is overigens niet zo dat alleen benen definitief onthaard kunnen worden, ook overige lichaamsdelen bij zowel mannen als vrouwen zijn geschikt voor deze methode. Ik heb na mijn benen ook mijn oksels laten behandelen bij Sharon’s schoonheidssalon. Ik ben er echt dolblij mee, voor altijd summerproof! Laat de zon maar komen!

Comments are closed.