Kijkje in het nieuwe pand

De eerste keer dat ik in het nieuwe pand aan het Raadhuisplein nummer 2 van Skin Corner, zoals Sharon’s schoonheidssalon gaat heten, kwam was het een kale betonnen ruimte. Vier maanden later is daar niets meer van over, wat is hier hard gewerkt! En dan zie ik nog niet eens alles. Onder de vloer schijnt al veel gebeurd te zijn, zoals het aanleggen van een vloerverwarming. Tegen het plafond lopen ontelbare leidingen en buizen. Deze zijn onder andere voor de airconditioning en een WTW systeem, een ventilator waarbij vervuilde lucht afgevoerd wordt en schone lucht aangevoerd. Sharon legt me uit dat zij het belangrijk vindt dat de lucht waarin haar klanten komen en zij en haar collega’s werken gezond is. Wel zo’n veilig gevoel, vooral in deze coronatijd.
Maar liefst vier behandelkamers zijn er achterin het pand gecreëerd. Ze zijn ruim opgezet, zodat er straks ook plek is voor een zitje naast de behandelstoel. Sharon licht alvast een tipje van de sluier op over de inrichting. Elke kamer krijgt een andere sfeer, gericht op een thema. Welke thema’s dat zijn verklapt ze nog niet. Maar aan haar gezicht te zien kan het niet anders dan super gaaf worden. Ik zie me hier al liggen in een super-de-luxe verwarmde behandelstoel met massagefunctie die er in elke kamer één komt. Wauw.
Een groot gedeelte van het 180 m2 grote pand wordt winkelruimte. Een grote hoek zal ingericht worden met home/body producten van Janzen. (Ik kocht pas de home Fragrance Sticks van dit merk, aanrader) Eén kast wordt gevuld met producten van een nieuw merk, Pixi. Ook alle vertrouwde merken van de salon gaan natuurlijk mee. Gelukkig. Ook komt er een Brow-bar in de winkel waar je binnen kunt lopen zonder afspraak. Super handig lijkt me. Een gedeelte van de winkel kan worden afgesloten met een glazen deur. Ideaal als klanten een vraag hebben waarbij privacy gewenst is. Op deze plek komt ook het revolutionaire huidanalyse apparaat te staan, waar elke nieuwe klant de behandeling zal gaan starten en bestaande klanten hun evaluatiemomenten hebben.
Op verschillende plekken liggen al enorme tegels op de vloer. Ze geven de ruimte een warme, stijlvolle uitstraling. Net als in het nieuwe logo, dat trouwens ook echt gaaf is, zal de koperkleur in het pand op verschillende plekken te zien zijn als nieuwe huisstijl/ winkelsfeer. Dat zal aan die warme uitstraling zeker bijdragen. Ook voor mensen die slecht ter been zijn is Skin Corner straks toegankelijk, er komen nergens drempels. Fietsen kunnen voor de deur geparkeerd worden en parkeerplaatsen zijn ook niet ver van het pand vandaan.
Ik ben onder de indruk van Sharon’s plannen en ideeën en het feit hoe zij heeft nagedacht over elk detail. Het kan niet anders dan dit een ontzettend gave schoonheidssalon én winkel gaat worden, met kwaliteitsproducten en behandelingen die we gewend zijn. Ik kan niet wachten!

Comments are closed.