Supplementen van Sckin Nutrition

Dat er van buitenaf mooie resultaten worden behaald op het gebied van huidverbetering bij Skin Corner hebben de deskundige schoonheidsspecialistes inmiddels ruimschoots bewezen. Sinds kort biedt deze schoonheidssalon ook supplementen van Sckin Nutrition die van binnenuit de huid verbeteren. Wanneer deze twee factoren gecombineerd worden bereik je het ultieme resultaat betreft huidverbetering.

Huidverbetering van binnenuit

De supplementen van Sckin Nutrition zijn ervoor om huidproblemen als psoriasis, rosacea, droge huid, acne, eczeem en rimpels van binnenuit te verbeteren. Deze huidproblemen kunnen vaak gekoppeld worden aan problemen in de darmen. “De darmen zijn de plek waar bijna alle huidproblemen ontstaan,” vertelt schoonheidsspecialiste Leonie, gespecialiseerd in de Sckin-producten, “je kunt het zien als dat de huid de spiegel is van je darmen.” Leonie is ervaringsdeskundige, zij gebruikt zelf de producten van Sckin. Ook volgde zij uitgebreide trainingen, webinars en online scholingen bij de leverancier. “Ik ben helemaal fan van deze producten, vind het super interessant om te zien wat ze doen. Sckin is breed inzetbaar, niet alleen de genoemde huidproblemen verbeteren, maar het heeft ook effect op de algehele gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan darm- en energieproblemen, of hormonale stoornissen als overgangsklachten.”

Supplement kiezen wat past

In de webshop en Beauty Store van de salon zijn zeven verschillende soorten Sckin supplementen verkrijgbaar. Barrier +, Collagen +, Control +, Omega + Supergreens, Vegan Detox en Vitamin C+. Wat de werking is van de verschillende supplementen, dat kan Leonie haarfijn uitleggen. Wie geïnteresseerd is in informatie over de producten kan via de website of telefonisch een consult boeken bij Leonie. Vlak voor de afspraak stuurt ze een intake toe, dat thuis ingevuld kan worden. Hierin staat bijvoorbeeld de vraag of er medicijnen worden gebruikt. “Het is belangrijk dat we zorgvuldig te werk gaan en het supplement kiezen wat bij je past. Tijdens het consult kan ik je hierin uitgebreid adviseren.”

Comments are closed.