Vakantiegevoel

De schoolvakanties zijn weer voorbij…

De schoolvakanties zijn voorbij, de scholen zijn weer begonnen. Het ochtendritueel vergt altijd de nodige stress. “Denk aan je gymtas,” zeg je tegen de kinderen, “Je moet nu echt naar school, vergeet je huiswerk niet, hup, hup.” Op de weg naar je werk staan lange files. Aangekomen op je werkplek ligt een stapel opdrachten te wachten. De werkdruk loopt op, de stressfactor in je lijf stijgt naar de hoogte van de zonnebrandfactor die je op vakantie broodnodig had. Het lijkt direct alweer zo lang geleden, die vakantie en het ontspannen vakantiegevoel.

Deep tissueTouch behandeling doet stress de das om

Een plek om te ontspannen vind ik bij Sharon’s Schoonheidssalon. Met name bij de Deep tissueTouch huidbehandeling wordt het stressniveau in mijn lijf de das om gedaan. Deze behandeling wordt gebruikt om spanning in de spieren van je nek, decolleté en gezicht op te heffen en vermijden. Schoonheidsspecialiste Denise legt me uit dat de Deep tissueTouch behandeling ook geschikt is om verouderingssymptomen, chronische roodheid, onzuiverheden, vochtarme huid, huid met grove structuren en gevoelige huid aan te pakken. Met name het stukje over verouderingssymptomen klinkt me aangenaam in de oren. Een botox behandeling heb ik niet meer nodig! 😉 Mijn huid wordt gevoed en op natuurlijke manier in een gezonde conditie gebracht. En dat terwijl ik heerlijk ontspannen in een comfortabele stoel lig. Met een kussen onder mijn knieën en warm dekentje over me heen doezel ik weg.

Vakantiegevoel vasthouden bij Sharon’s Schoonheidssalon

’s Avonds wrijf ik, voor het naar bed gaan, mijn gezicht en hals in met cleanser. Ik verbaas me over wat ik voel. Mijn gezicht is glad en zacht. Denise had me verteld dat dit zou gaan gebeuren, ik had niet verwacht dat het al zo snel merkbaar zou zijn. Het voelt anders, beter, dan voor de Deep tissueTouch huidbehandeling. Een stralend gezicht kijkt me in de spiegel aan. Om het vakantiegevoel vast te houden hoeft ik niet met een wc-rol te blijven sjouwen van mijn slaapkamer naar toilet. Ik vind het weer terug bij Sharon’s Schoonheidssalon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *