Vleugje humor

“Bij ons wordt gewerkt met passie, gedrevenheid en enthousiasme in combinatie met een vleugje humor.” Dit is wat Sharon en haar team beloven op hun overzichtelijke website, www.sharonsschoonheidssalon.nl. Ik persoonlijk kan bevestigen dat zij doen wat zij beloven. Bij welke schoonheidsspecialiste ik ook in behandeling ben, altijd is het gezellig. We kletsen over de vakantie, over de kinderen, en soms gaat het ook wat dieper dan dat. Maar altijd wordt er wel gelachen. Ondertussen werken zij met passie en gedrevenheid, en met aanhoudend enthousiasme bieden zij mij een behandeling die bij mij past.

Goede service, en met een glimlach naar buiten

Ik ben benieuwd hoe andere salonbezoekers dat vinden. Daarom scrol ik eens door het kopje ‘Reviews’ op de website van de salon. Ik citeer wat willekeurige reacties: ‘Eerlijk, duidelijk, op tijd en persoonlijk contact. Er wordt oprecht naar je geluisterd en professioneel behandeld. Vriendelijk en betrokken. Altijd gezellig, altijd vriendelijk geholpen en krijg duidelijk en eerlijk advies. Lekker ontspannende behandeling en nog gezellig ook. Goede service zoals altijd, ga altijd met een glimlach naar buiten.” Hieruit kan ik volgens mij wel concluderen dat medesalonbezoekers zich ook thuis voelen bij Sharon’s schoonheidssalon, en dat het vleugje humor regelmatig voorbijkomt.

Voel je welkom bij Sharon’s schoonheidssalon

Waarom voel je je eigenlijk ergens thuis of juist niet? Het is een bepaald gevoel wat er is. Het gaat om je welkom te voelen. Gezelligheid moet je zintuigen raken. En humor doet wonderen. Mensen die het niet fijn vinden om te lachen bestaan waarschijnlijk niet. Uit onderzoek blijkt dat lachen niet alleen goed voelt op het moment zelf, maar ook op lange termijn heeft het positieve effecten op je gezondheid. Door lachen lijken ‘grote’ problemen opeens een stuk kleiner. De één krijgt energie en voelt zich zelfverzekerd door een lach, de ander is ontspannen en tevreden. Lachen maakt dus echt gezond!

“Je wordt met de lach leuker”