Wanda Schrijft

Blogs voor Sharon’s Schoonheidssalon

Wat een eer, ik mag starten met het schrijven van blogs voor mijn schoonheidssalon! Ja, ik zeg mijn schoonheidssalon, dat klinkt bezitterig. Natuurlijk is er feitelijk niets van mij, maar bij Sharon en haar team de salon binnengaan voelt als thuiskomen. Elke zes weken heb ik een afspraak bij deze, bij mijn, schoonheidssalon in de agenda staan. Het is goed voor mijn huid, maar ook een heerlijk moment voor mezelf.

Team van professionals in Boxmeer

Toen Sharon net begon met een schoonheidssalon aan huis, was ik al klant bij haar. Doordat zij even uit de running was vanwege zwangerschappen, heb ik wel eens een andere salon bezocht. Nooit zijn deze behandelingen zo goed bevallen als die bij Sharon in de stoel. Toen zij het werk weer oppikte na haar verlof, ging ik dan ook met piepende bandjes terug naar haar salon in Boxmeer. Inmiddels heeft zij een team van professionals om zich heen verzameld. Vriendelijke, meedenkende, hardwerkende vrouwen die stuk voor stuk gaan voor de beste behandelingen voor hun klanten. Ieder is daarbij uniek. Dan kan het toch niet anders dat het voelt als een eer over hen te mogen schrijven?

Ruime keuze aan behandelingen bij Sharon’s Schoonheidssalon

Ooit maakte ik met Sharon de afspraak dat ik alle behandelingen en services die op de ‘schoonheids-menukaart’ staan uitprobeer. Dat is een uitdaging. Er is een enorm ruime keuze en ze biedt telkens weer wat nieuws aan! Sharon en haar team zitten nooit stil. Regelmatig zijn zij op scholingen te vinden en zijn altijd op zoek naar de beste behandelingen, zodat zij iedere huid het beste kunnen bieden. Dat is voor mij als klant natuurlijk een Walhalla, maar het geeft me op deze plek ook voldoende inspiratie om te schrijven over mooie dingen!

“Next time you think of beautiful things, don’t forget to count yourself in.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *