Zomertips van Sharon’s schoonheidssalon

Ik hou van de zomer, maar vind het een uitdaging om bij hoge temperaturen en zon mijn huid gezond te houden. Ik merk dat deze in de zomer een stuk droger is dan normaal. Ik vroeg daarom aan de schoonheidsspecialistes van Sharon’s Schoonheidssalon om hun advies en zomertips.

Landa: Mijn zomertip: Smeren, smeren, smeren! De zon is erg verraderlijk en je wil na de zomer geen extra pigmentvlekjes of zelfs het risico lopen op huidkanker. Pak een zonbescherming zonder minerale oliën waardoor hij niet vet is en veel beter voor je huid. Ik ben een enorme fan van Nimue Sun-c. Deze bevat een hoge factor en plakt niet. Nu zelfs in de aanbieding met 25 % korting.

Ik gebruik dagelijks de zonnebrandcrème voor mijn gezicht die Landa aanraadt. Deze plakt inderdaad echt niet, is ook niet vettig, direct na het smeren kan ik me opmaken!

Ilse: Mijn tip is; scrub je lichaam goed om je bruine teint mooier, langer en egaler te behouden. Wil een mooie bruine kleur zonder vlekken? Gebruik dan hierna een bruin-zonder-zon crème. Mijn advies is Selfie!

Scrubben doe ik regelmatig en het werkt inderdaad, maar bruin-zonder-zon crème heb ik niet eerder geprobeerd. Volgens mij de moeite waard om dit te ontdekken. Alle producten van Selfie zijn immers geschikt voor elk huidtype en zeer gemakkelijk in gebruik zonder vlekken.

Denise: Mijn tip is nu te starten met laserbehandelingen zodat je volgende zomer haarvrij bent. Je kunt deze zomer je haartjes nog laten waxen en start dan na je vakantie met laserbehandelingen.

Ik lag al bij Denise in de stoel voor laserbehandelingen. Van tevoren dacht ik dat het misschien pijnlijk zou zijn, dit is allesbehalve het geval. Het is voor mij een verademing om een rokje of hemdje aan te trekken en niet te hoeven nadenken of ik wel haarvrij ben. Ik had ook altijd van die rode bultjes na het scheren, daar ben ik nu gelukkig ook vanaf.

Sascha: Mijn zomertip: Let op met parfum op de huid. Dit kan in relatie met zonlicht voor meer pigment in de hals zorgen en geeft een verhoogde kans op irritatie van de huid. Een speciale parfum voor in de zon of op een shirtje sprayen, of in het haar is een betere optie.

Dit heb ik me nooit gerealiseerd, wat een goede tip!

Sharon: Je huid kan in de zomer echt een boost gebruiken. Zo wordt je huid -om zichzelf te beschermen tegen schadelijke UV stralen- dikker en zie je meer reacties zoals ontstekingen roodheid en een doffe teint. Kom dan eens voor een heerlijke Summerproof facial en laat jouw huid eens door een expert beoordelen en behandelen.

De Summerproof behandelingen geven echt een oppepper aan je huid, heb ik ervaren, en zijn in juli en augustus zelfs afgeprijsd. En weet je wat ook zo fijn is, je kunt bij Sharon’s Schoonheidssalon de hele zomer door terecht. Die uitdaging om mijn huid gezond te houden, is door dit alles een stuk eenvoudiger.

Mijn zomertip; volg de tips op van deze topschoonheidsspecialistes, pak de zon, en straal! Geniet!