Maak uw afspraak eenvoudig online!

Een afspraak inplannen is heel eenvoudig:

Selecteer eerst een behandeling, daarna kiest u een van onze collega’s die dan beschikbaar is voor deze behandeling (dienst) of kies voor geen voorkeur wanneer het u niet uitmaakt wie de behandeling uitvoert. Vervolgens een datum en tijdstip en laat als laatste uw gegevens achter. Vergeet ook niet uw afspraak te bevestigen!

Mocht u hulp nodig hebben bij het plannen neem dan contact met ons op: 0485 324709 of 06 12056668. Afzeggen van de afspraak uitsluitend uiterlijk 24 uur voor het tijdstip van de afspraak. Het wijzigen of afzeggen van de afspraak kan uitsluitend telefonisch via nummer 0485 324709 of 06 12056668.

Wij behouden het recht voor om uw behandeling te verplaatsen naar een andere collega indien dit organisatorisch nodig is.

Ben je nieuw bij ons? Plan dan een kennismakingsbehandeling in.

Wij maken tijdens een kennismakingsbehandeling uitgebreid tijd voor u. We beginnen dan met een intake en aansluitend een huidanalyse met ons revolutionaire huidanalyse apparaat. Daarna stemmen we samen met u af welke behandeling(en) voor u geschikt is/zijn en deze gaan we direct toepassen. U betaald dan alleen de gekozen gezichtsbehandeling.

Ben je al een bestaande klant en heb je geen idee welke behandeling je aan moet klikken? Kies dan voor: “Bestaande klant: Gezichtsbehandeling naar keuze” Er word dan voldoende tijd voor u gepland voor een behandeling inclusief advies.